Hyra parkering i Örebro

Söker du efter en parkeringsplats i Örebro? Vi erbjuder ett stort utbud av olika parkeringsplatser att hyra i Örebro som passar för en mängd olika ändamål och behov. Oavsett om du behöver en parkeringsplats för din bil på daglig basis, under en kortare tidsperiod eller vid en speciell evenemang, har vi lösningen för dig.

Här finns våra Parkeringsplatser i Örebro

Våra parkeringsplatser är belägna på olika platser i Örebro och är utformade för att möta de flesta parkeringsbehoven. Vi erbjuder parkeringsplatser med olika storlekar och prisklasser så att du kan hitta en parkeringsplats som passar din budget och dina behov.

GÖR EN INTRESSEANMÄLAN för att Hyra PARKERINGSPLATS

Behrn Fastigheter är beläget på Rudbecksgatan 7 i Örebro. Vi hjälper dig att finna vad du söker, oavsett om det gäller lägenheter, lokaler, butikslokaler, kontorslokaler, studentlägenhetergarageplatser, parkeringsplatser eller kontorshotell.

Om du är intresserad av att få mer information om våra parkeringsplatser i Örebro, är du välkommen att göra en intresseanmälan på det lediga objektet.

Parkeringsplatser i Örebro

Örebro har sedan 1800-talet varit en plats där viktiga och nya saker händer. Vår stad är centralt belägen i mellersta Sverige och har under de senaste 100 åren genomgått en stor transformation. Från att ha varit en småstad med handel, tillverkning, industri och jordbruk som huvudnäringar, har den nu blivit Sveriges sjunde största kommun med 158 000 invånare. I dag är vi huvudort i en region med avancerad tillverkning, servicenäringar, universitet och universitetssjukhus samt en mycket livlig detaljhandel.

Välkommen att upptäcka Örebros utbud av kultur, sport och natur. Exempel på detta är Svenska Kammarorkestern, ÖSK Fotboll, Hjalmars revy, konst på hög nivå, svampen, Wadköping, Conventum, Örebro Universitet, Konserthuset, Naturens hus, Svansjön Tysslingen, Gustavsvik och Karlslund.