Kontorshotell

Kontorshotell är en bra lösning för företag tack vare sin flexibilitet och anpassningsbarhet. Oavsett om du är frilansare, driver ett mindre företag eller är en del av en större organisation, kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta kontorslösningen.

Kontorshotell hos Behrn Fastigheter

Vi erbjuder kontorshotell på centrala platser i Örebro, nära restauranger, affärer, gym och kollektivtrafik. Detta gör det enkelt att balansera arbete och vardagsliv.

Kontorshotell

Kvarnen, Slottsgatan 8-10

Kvarnen passar dig som vill ha lugn och ro, med möjlighet att samverka med andra företag. Kvarnen är nyrenoverad, rymmer cirka 40 personer och är ett av våra större kontorshotell. Planlösningen erbjuder kontorsrum lämpliga för en till tre personer. Med ett centralt läge i norrcity har du närhet till gym, restauranger och Örebro slott.

Läs mer om Kvarnen
Hitta hit
Boka en visning

Kontorshotell

Svalgången, Nygatan 20

Svalgången har en hemtrevlig känsla där företagen känner varandra väl. Läget på Nygatan ger närhet till ett brett utbud av restauranger. Kontorshotellet tillåter husdjur och är utrustat med 16 rum mellan 10 och 26 kvadratmeter. De allmänna ytorna har genomgått en uppfräschning med nya ytskikt och heltäckningsmatta.

Läs mer om Svalgången
Hitta hit
Boka en visning

Kontorshotell

Längan, Fabriksgatan 8

Längan är ett modernt och livsamt kontorshotell med möjlighet att nätverka. Kontorshotellet har plats för många personer, erbjuder extra samtalsrum samt god ljudklassning. Längan erbjuder möjlighet till parkeringshus samt närhet till restauranger, kulturkvarteret och tågstation.

Läs mer om Längan
Hitta hit
Boka en visning

Kontorshotell

Prästgården, Nygatan 15

Prästgården är ett charmigt kontorshotell i äldre stil beläget mitt i Örebro city. Kontorshotellet är ljudisolerat för lugn och ro, men erbjuder samtidigt möjlighet att kliva rakt ut i stadens puls direkt utanför dörren. Prästgården är utrustad med 15 rum mellan 9 och 20 kvadratmeter.

Läs mer om Prästgården
Hitta hit
Boka en visning

Kontorshotell

Näbben, Drottninggatan 40C

Näbben erbjuder ljudisolerade rum med högt i tak. Kontorshotellet tillåter husdjur och ger närhet till förbindelser vid Conventum. På Olof Palmes torg finns restauranger och över gatan ligger galleriorna Krämaren samt Vågen. Näbben har 15 rum mellan 12 och 25 kvadratmeter.

Läs mer om Näbben
Hitta hit
Boka en visning

Kontorshotell

Grand, Järntorgsgatan 8

Grand ger dig en lugn och ljudisolerad arbetsmiljö, där rummen har högt i tak. Läget på Järntorget erbjuder flertalet restaurangalternativ samt närhet till rättscentrum, slottet och resecentrum. Grand erbjuder 17 rum mellan 11 och 25 kvadratmeter, uppdelat på två våningar.

Läs mer om Grand
Hitta hit
Boka en visning

Kontorshotell

Gnistan, Klostergatan 15

Gnistan erbjuder en lugn miljö med lite rörelse. I kontorshotellet finns ett större konferensrum. Läget på Järntorget erbjuder flertalet restaurangalternativ samt närhet till rättscentrum, slottet och resecentrum. Gnistan har 12 rum mellan 10 och 70 kvadratmeter samt en terass.

Läs mer om Gnistan
Hitta hit
Boka en visning

Kontorshotell

Bromsgården, Drottninggatan 15

Bromsgården har en äldre stil och är ett av våra mindre kontorshotell. Kontorshotellet passar dig som vill vara mitt i Örebro city med Stortorget runt hörnet, där det finns flera restauranger och närhet till shopping. Kontorshotellet erbjuder 9 rum mellan 9 och 23 kvadratmeter samt konferensrum.

Läs mer om Bromsgården
Hitta hit
Boka en visning