Kontorshotell i Örebro

Hyr det ni behöver – dela på resten! Kontorshotell i Örebro är en fantastisk lösning för företag som behöver en flexibel och kostnadseffektiv arbetsmiljö. Genom att hyra en egen yta på kontorshotellet, får ni tillgång till tiotals kvadratmeter med gemensamma utrymmen som mötesrum, kök och andra bekvämligheter som är viktiga för företagsverksamheten.

Vi på Behrn har kontorshotell på 8 olika adresser runt om i Örebro.

1. Kontorshotellet Kvarnen på Slottsgatan 8-10

Välkommen till det nya, moderna kontorshotellet Kvarnen på Slottsgatan 8-10 i Norrcity, där du har nära till allt – butiker, kommunikationer, restauranger och gym med mera.

Använd gärna vår kontorsväljare nedan för att se mer detaljer om vårt kontorshotell Kvarnen.

2. Kontorshotellet Svalgången på Nygatan 20

På Nygatan 20 ligger det centrala kontorshotellet Svalgången som erbjuder 16 rum i varierande storlekar mellan 10-26 kvadratmeter. De allmänna ytorna på kontorshotellet har nyligen genomgått en uppfräschning med nya ytskikt och heltäckningsmatta, vilket ger en modern och bekväm arbetsmiljö.

3. Kontorshotellet Längan på Fabriksgatan 8

Välkommen till Kontorshotellet Längan på Fabriksgatan 8, som är beläget i närheten av det nya Kulturkvarteret.

På tredje våningen hittar du vårt modernt inredda kontorshotell som erbjuder både lediga kontorsplatser och co-workingplatser i en öppen och inspirerande miljö. Här finns allt du behöver för en produktiv arbetsdag, inklusive närhet till shopping, restauranger och parkering vid Behrn Center.

Dessutom är det bekvämt att ta sig hit och lämna tack vare närheten till tågstationen och andra kommunikationer.

4. Kontorshotellet Prästgården på Nygatan 15

På andra våningen i denna centrala fastighet erbjuder vi Prästgården kontorshotell.

Här finns totalt 15 rum att välja mellan, med storlekar mellan 9-20 kvadratmeter. Oavsett om du är i behov av ett mindre rum eller något större, kan vi erbjuda en lösning som passar dina behov.

5. Kontorshotellet Näbben på Drottninggatan 40

På första och tredje våningen i Näbben fastighet finns vårt kontorshotell.

Vi erbjuder totalt 15 rum mellan 12-25 kvadratmeter, som är fullt utrustade med allt du behöver för en produktiv arbetsdag. Här får du en centralt belägen arbetsplats i hjärtat av staden.

6. Kontorshotellet Grand på Järntorgsgatan 8

På fjärde och femte våningen i Grand fastigheten erbjuder vi 17 rum mellan 11-25 kvadratmeter på vårt kontorshotell.

Med en central belägenhet mitt i staden och moderna faciliteter är det en perfekt plats att arbeta ifrån.

7. Kontorshotellet Gnistan på Klostergatan 15

På våning 3 finns ett mycket fräscht och modernt kontorshotell vid Järntorget med totalt 12 rum mellan 10-60 kvm.

8. Kontorshotellet Bromsgården på Drottninggatan 15

En trappa upp i denna fastighet hittar du vårt kontorshotell Bromsgården.

Här erbjuder vi 9 rum mellan 9-23 kvadratmeter, så oavsett om du söker en mindre yta eller en större arbetsplats kan vi hjälpa dig. Med en central placering och moderna faciliteter är detta ett utmärkt val för ditt företags behov.

Karta över alla 8 kontorshotell i Örebro

Vad kan man hyra?

Privata kontorsrum för mindre team (1-5 personer)

Med privata och låsbara kontorsrum som bara ni har tillgång till dygnet runt, har ni möjlighet att skapa en egen arbetsmiljö som passar just er. Ni kan förvänta er en yta på mellan 3-5 kvadratmeter per arbetsplats med möbler och allt annat som behövs för att komma igång.

Bindningstiden är flexibel och kan vara så kort som en månad. Utöver era egna kontorsrum finns det också mötesrum, samtalsrum och loungeytor som ni kan använda fritt. Priserna inkluderar alla de tjänster och bekvämligheter som ni behöver för att komma igång.

Kombinerade privata kontorsrum (5-15 personer)

För företag med lite större team är det möjligt att kombinera flera privata kontorsrum till en större sammanhängande yta. Ni kan förvänta er en yta på mellan 3-5 kvadratmeter per arbetsplats med möjlighet att anpassa rummen efter era behov. Om ni är mycket mötesintensiva kan ni välja att dedikera ett eget mötesrum bland era kontorsrum.

Ni kan sitta tillsammans i ett sammanhängande utrymme, men fortfarande arbeta i olika team. På marknadsplatsen föreslår vi automatiskt rum som ligger nära varandra när ni söker efter ett visst antal arbetsplatser.

Egen avdelning för större team (10 personer eller fler)

För företag som vill ha en större och mer skräddarsydd yta kan det vara lämpligt att välja en egen avdelning. Ni kan utforma den efter era egna behov med en egen entré, mötesrum och loungeytor som ni kan anpassa precis som ni vill ha det.

Vad ingår i hyran?

En komplett arbetsplats

När du hyr på ett kontorshotell så ingår det mycket mer än bara en yta att arbeta på. Ni får en komplett arbetsplats där allt redan är på plats. Ni har tillgång till kaffeautomater och annan utrustning som ni behöver för att arbeta effektivt. Dessutom är wifi-anslutningen redan inkopplad, så ni slipper tänka på tekniska detaljer.

Mötes- och konferensytor

Mötes- och konferensytor finns alltid tillgängliga på kontorshotell. Vare sig ni behöver ett litet samtalsrum, ett mötesrum eller en större konferenslokal så finns det alltid möjlighet att boka dessa på anläggningen.

Full service

En annan fördel med att hyra på kontorshotell är att ni slipper ta hand om service och underhåll. Allt det här sköter er hyresvärd åt er. Det innebär att ni kan fokusera på er verksamhet utan att tänka på administration och underhåll.