Kontorshotell i Örebro

Vi erbjuder kontorshotell på åtta adresser runt om i Örebro. Våra kontorshotell passar företag i olika storlekar och branscher, och har hög standard. Varje hotell har ett fördelaktigt läge och unik charm. Hos oss kan du arbeta i en tyst miljö och samtidigt utbyta kreativa idéer med andra hyresgäster. Nedan är en lista över våra adresser.

1. Kontorshotellet Kvarnen på Slottsgatan 8-10

Välkommen till det nya moderna kontorshotellet Kvarnen på Slottsgatan 8-10. Här gör vi det enkelt för dig som mindre företag (eller lite större) att utvecklas. Hyr ett eller flera rum – litet, stort eller mellanstort. Rummen är möblerade med skrivbord, stol, förvaring samt besöksstol.

I hyran ingår höghastighets-WiFi, tillgång till konferens med modern utrustning, kaffe och fullt utrustat kök samt trevliga loungeavdelningar. Kontorshotellet ligger på Norrcity med närhet till allt – butiker, kommunikationer, restauranger, gym med mera.

2. Kontorshotellet Svalgången på Nygatan 20

En trappa upp har vi ett centralt kontorshotell med totalt 16 rum mellan cirka 10-26 kvadratmeter. Det rum som nu är tillgängligt är ungefär 10 kvadratmeter stort och har ett fönster som vetter ut mot Nygatan. Kontorshotellets allmänna ytor har nyligen fräschats upp med heltäckningsmatta och nya ytskikt.

3. Kontorshotellet Längan på Fabriksgatan 8

I denna fastighet, vid det nya Kulturkvarteret, har vi ett modernt och fräscht kontorshotell på tredje våningen. Här finns både lediga kontorsplatser och co-workingplatser i en öppen miljö. Du kommer att uppskatta närheten till shopping och restauranger, samt möjligheten till parkering vid Behrn Center. Vårt kontorshotell har också en bekväm närhet till tågstationen och andra kommunikationer.

4. Kontorshotellet Prästgården på Nygatan 15

På våning 2 har vi ett centralt kontorshotell med totalt 15 rum mellan cirka 9-20 kvadratmeter stora.

5. Kontorshotellet Näbben på Drottninggatan 40

På våning 1 och 3 har vi ett centralt kontorshotell med totalt 15 rum mellan 12-25 kvm.

6. Kontorshotellet Grand på Järntorgsgatan 8

På våning 4 och 5 har vi ett centralt kontorshotell med totalt 17 rum mellan 11-25 kvm.

7. Kontorshotellet Gnistan på Klostergatan 15

På våning 3 finns ett mycket fräscht och modernt kontorshotell vid Järntorget med totalt 12 rum mellan 10-60 kvm. Just nu har vi ett stort fint rum ledigt på ca 27 kvm.

8. Kontorshotellet Bromsgården på Drottninggatan 15

En trappa upp i denna fastighet finns ett centralt kontorshotell med 9 rum mellan 9-23 kvm.

Väl rätt kontorslösning

För er som föredrar en mer fokuserad och tystare arbetsmiljö, erbjuder vi våra privata kontor. Dessa kontor finns i olika storlekar, så det finns något som passar för små, medelstora och stora företag. Dessa privata kontor är utrustade med allt som behövs för att kunna arbeta på ett effektivt sätt. Med ett eget privata kontor får du också möjlighet att personalisera din arbetsmiljö och skapa en plats där du trivs och kan prestera på topp.

Läs också: Coworking vs. Kontorshotell: Vad är skillnaden?

För dig som önskar en fast plats på ett av våra kontorshotell i Örebro, men inte behöver ett eget kontor, erbjuder vi möjligheten att hyra ett eget skrivbord i våra öppna coworking-landskap. Detta ger dig möjlighet att ha en egen arbetsplats medan du ändå får möjlighet att delta i det dynamiska och kreativa samarbetet som uppstår när olika företag och individer delar på samma arbetsmiljö.