Lediga lokaler i Örebro

Behrn Fastigheter har ett brett utbud av lediga lokaler i centrala stadsdelar runt om i Örebro. Oavsett om du söker efter butikslokaler, stora eller små kontorslokaler, eller moderna kontorshotell, kan vi erbjuda dig en lämplig lösning. Vi annonserar för närvarande lediga lokaler i Örebro på vår hemsida under hyresledigt. Du kan även göra en intresseanmälan där.

Hittat en lokal som du gillar?

Vet du vilken lokal som du vill ha, så gör du en intresseanmälan. Vi kontaktar dig och så bokar vi in en visning av lokalen. Vill du ha lokalen tar vi nästa steg och kommer överens om hyra, vad som ska ingå i avtalet, tillträdesdatum och vi presenterar ett avtalsförslag. När alla parter är nöjda och överens skickas skarpa avtal digitalt för signering med BankID.

Om du inte hittar det som du söker bland våra lediga lokaler så kan det vara bra att veta att befintliga hyresgäster ibland förändrar sin verksamhet. Då kan förändringar ske snabbt, så kontakta gärna oss även om vi inte har någon ledig lokal som passar just dig just nu, då vi gärna hjälper dig att leta lokaler.

Lediga lokaler i Örebro
Lokal i Örebro på Drottninggatan26

Lokal i Örebro stad

Örebro har sedan 1800-talet varit en plats där viktiga och nya saker händer. Vår stad är centralt belägen i mellersta Sverige och har under de senaste 100 åren genomgått en stor transformation. Från att ha varit en småstad med handel, tillverkning, industri och jordbruk som huvudnäringar, har den nu blivit Sveriges sjunde största kommun med 158 000 invånare. I dag är vi huvudort i en region med avancerad tillverkning, servicenäringar, universitet och universitetssjukhus samt en mycket livlig detaljhandel.

Välkommen att upptäcka Örebros utbud av kultur, sport och natur. Exempel på detta är Svenska Kammarorkestern, ÖSK Fotboll, Hjalmars revy, konst på hög nivå, svampen, Wadköping, Conventum, Örebro Universitet, Konserthuset, Naturens hus, Svansjön Tysslingen, Gustavsvik och Karlslund.