Lediga Lokaler Örebro

Är du i behov av en lokal i Örebro? Vi har lokaler med varierande läge i hela Örebro och vi hjälper dig hitta rätt yta för er verksamhet. Vi erbjuder kontorslokaler, butikslokaler, industrilokaler samt lager och förrådsutrymmen. Vi förstår vikten av att din lokal matchar företagets behov och vi stödjer dig genom hela processen, från initiala överväganden till konkret förverkligande.

Kontakta oss på 019-14 11 55 så vägleder vi dig genom att hitta den perfekta lokalen för ditt ändamål. Du kan även besök vår sida hyresledigt för detaljerad information om våra tillgängliga lokaler i Örebro och för att göra en intresseanmälan.

Vi ser fram emot att bistå dig i att hitta den optimala lokalen för din verksamhet.

Lediga Lokaler Örebro
Lokal i Örebro på Drottninggatan26

Att hyra lokal av Behrn Fastigheter

Behrn Fastigheter strävar efter att ta ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter, våra hyresgäster och våra medarbetare. Som fastighetsägare har vi en långsiktig synvinkel när det gäller att bygga, utveckla och förvalta våra egendomar.

Vi på Behrn Fastigheter utgör en engagerad grupp av människor som dagligen arbetar för att tillgodose våra hyresgästers behov. Vi har ett diversifierat team som inkluderar förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänstmedarbetare och många andra roller. Att vara nära och tillgänglig för våra hyresgäster är av högsta vikt för oss. Därför har vi lokala kontor och kan snabbt rycka ut för att lösa eventuella problem som uppstår. Vår närvaro på plats gör att vi kan vara proaktiva och hantera situationer på ett effektivt sätt.

Vi finns på Örebros bästa lägen

Att vi finns på Örebros bästa lägen innebär att vi har ett omfattande utbud av lokaler i attraktiva fastigheter spridda över hela Örebro. Det ger dig friheten att välja en lokal på det som du anser vara det optimala läget för ditt företag. Oavsett om det är en butikslokal i bottenvåningen, ett kontor i sekelskiftesstil i centrum eller en industriell lokal med fokus på logistik i västra delen av Örebro – du vet vad som utgör det bästa läget för ditt ändamål, och vi har den lokalen som matchar dina behov.

Vi kan anpassa din lokal i Örebro

Vi förstår att det ibland kan vara utmanande att hitta en lokal som uppfyller alla ens önskemål. Men i en lokal med rätt läge finns ofta en stor potential. Genom att genomföra mindre renoveringar eller anpassningar kan det bli den optimala lokalen för din verksamhet. Kontakta oss på 019-14 11 55 så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig att hitta en lokal som matchar dina specifika behov.

Vi är ett av Örebros största fastighetsbolag

Det betyder att vi har ett rikt utbud av lokaler som kan matcha ditt företags behov, oavsett vad du söker. Oavsett om det är kontorsutrymmen, butikslokaler eller andra typer av lokaler du letar efter att hyra i Örebro, har vi goda möjligheter att uppfylla dina specifika behov och krav.

Vi bygger framtidens kommersiella fastigheter i Örebro

Behrn Fastigheter tar ledningen i att utveckla en livlig blandstad med en balanserad mix av bostäder och lokaler. Vi strävar efter att skapa en dynamisk stadsmiljö genom att planera för nyproduktion av kontor och lokaler i attraktiva områden runt Örebro.

När vi utvecklar nya bostadsområden i Örebro inkluderar våra planer ofta utrymmen för handel, caféer, restauranger och mindre kontorslokaler. Detta görs med avsikt att skapa ett levande och dynamiskt bostadsområde som blir en pulserande plats när människor flyttar in. Vi strävar efter att skapa en hållbar och integrerad stadsstruktur som främjar samhällsliv och ger en positiv upplevelse för invånarna och besökarna.

Hitta din perfekta lokal i Örebro med Behrn Fastigheter

Om du redan har klart för dig vilken lokal du är intresserad av, kan du göra en intresseanmälan. Vi kommer att kontakta dig för att boka in en visning av lokalen. Om du beslutar dig för att vilja hyra lokalen, går vi vidare till nästa steg där vi kommer överens om hyresvillkor, vad som ingår i avtalet, tillträdesdatum och presenterar ett konkret avtalsförslag. När alla parter är nöjda och överens, skickas det formella avtalet digitalt för signering med BankID.

Om du inte hittar exakt det du söker bland våra lediga lokaler är det värt att notera att befintliga hyresgäster ibland förändrar sin verksamhet. Förändringar kan ske snabbt, så även om vi för tillfället inte har någon ledig lokal som passar dina behov, är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna till att leta efter lokaler som kan matcha dina krav och önskemål.

Frågor och svar om lediga lokaler i Örebro

 • Vad menas med A-, B- och C-läge?

  För dig som kanske precis har startat företag och behöver en lokal är det inte helt enkelt att veta var man ska börja och hur man ska tänka då man börjar leta. Men en sak är säker, läget är oftast det mest avgörande för hur hög hyra du kommer att få betala.

  Då det gäller läget på lokaler talas det ofta om A-, B- och C-lägen. Med detta menar man det område där lokalen finns och hur attraktivt detta är, vilket självklart är avgörande för hyran.

  A-lägen är de mest attraktiva och efterfrågade och därmed de med högst hyra. För till exempel butiker är A-lägen oftast belägna längs huvudgator med de bästa skyltlägena där det finns en hög genomströmming av människor och ett stort kundunderlag. I ett A-läge finns mycket kringservice, goda kommunikationer och annat man som lokalhyresgäst kan behöva.

  B-lägen däremot ligger ofta på tvärgator till huvudgator, de har därmed mindre genomströmning men också lägre hyror. Till B-lägen är det ofta enklare att ta sig med bil och de lämpar sig därför för en annan typ av handel än lokaler i A-lägen.

  C-lägen ligger ofta längre ut från centrum. C-lägen är ofta lämpade för handel där kunden söker upp butikerna snarare än tittar in. För C-lägen är ofta tillgänglighet till parkeringsplatser viktigt.

 • Vad ingår i hyra av lokal?

  Vad är lokalhyra? Lokalhyran består av tre delar: bashyra, driftstillägg och fastighetsskatt. Bashyran kallas ibland för kallhyra, och är med andra ord hyran utan drifttillägg, såsom värme, skötsel, el och vatten.