Kontor i Örebro

Letar du efter ett kontor i Örebro som har en central placering med närbelägna kommunikationer, restauranger och andra nödvändigheter? Vi kan erbjuda dig en mängd olika kontorslokaler i Örebro som passar dina unika behov och önskemål.

Våra kontor i Örebro

Att hitta rätt kontor är viktigt för att skapa en trivsam och produktiv arbetsplats. Därför är det viktigt att välja en plats som erbjuder en kombination av funktionalitet, bekvämlighet och en angenäm arbetsmiljö.

Våra kontor i Örebro ligger centralt och har närhet till både kommunikationer, butiker, restauranger och andra nödvändigheter för en bra arbetsplats.

Hittat ett ledig kontor som du gillar?

Vet du vilken kontorslokal som du vill ha, så gör du en intresseanmälan. Vi kontaktar dig och så bokar vi in en visning av lokalen. Vill du ha kontorslokalen tar vi nästa steg och kommer överens om hyra, vad som ska ingå i avtalet, tillträdesdatum och vi presenterar ett avtalsförslag. När alla parter är nöjda och överens skickas skarpa avtal digitalt för signering med BankID.

Om du inte hittar det som du söker bland våra lediga kontor så kan det vara bra att veta att befintliga hyresgäster ibland förändrar sin verksamhet. Då kan förändringar ske snabbt, så kontakta gärna oss även om vi inte har någon ledig kontorslokal som passar just dig just nu, då vi gärna hjälper dig att leta lokaler.

Örebro stad

Örebro har sedan 1800-talet varit en plats där viktiga och nya saker händer. Vår stad är centralt belägen i mellersta Sverige och har under de senaste 100 åren genomgått en stor transformation. Från att ha varit en småstad med handel, tillverkning, industri och jordbruk som huvudnäringar, har den nu blivit Sveriges sjunde största kommun med 158 000 invånare. I dag är vi huvudort i en region med avancerad tillverkning, servicenäringar, universitet och universitetssjukhus samt en mycket livlig detaljhandel.

Välkommen att upptäcka Örebros utbud av kultur, sport och natur. Exempel på detta är Svenska Kammarorkestern, ÖSK Fotboll, Hjalmars revy, konst på hög nivå, svampen, Wadköping, Conventum, Örebro Universitet, Konserthuset, Naturens hus, Svansjön Tysslingen, Gustavsvik och Karlslund.