Hyra garage i Örebro

Behöver du en garageplats i Örebro? Vi har ett brett utbud av olika garage att hyra i Örebro som passar för olika ändamål och behov. Oavsett om du vill ha en garageplats för din bil, din motorcykel, eller för extra förvaringsutrymme, kan vi hjälpa dig att hitta rätt garageplats för dig.

 Här hittar du alla lediga garageplatser i Örebro

Här finns våra garage i Örebro

Vi erbjuder garageplatser med olika storlekar och utformningar, så att du kan hitta en som passar både dina önskemål och din budget. Våra garageplatser är också belägna på olika platser runt om i Örebro, så att du kan hitta en garageplats som är nära ditt hem eller din arbetsplats.

GÖR EN INTRESSEANMÄLAN FÖR Hyra garage

Behrn Fastigheter är beläget på Rudbecksgatan 7 i Örebro. Vi hjälper dig att finna vad du söker, oavsett om det gäller lägenheter, lokaler, butikslokaler, kontorslokaler, studentlägenhetergarageplatser, parkeringsplatser eller kontorshotell.

Om du är intresserad av att få mer information om våra garage i Örebro, är du välkommen att göra en intresseanmälan på det lediga objektet.

garage i Örebro

Örebro har sedan 1800-talet varit en plats där viktiga och nya saker händer. Vår stad är centralt belägen i mellersta Sverige och har under de senaste 100 åren genomgått en stor transformation. Från att ha varit en småstad med handel, tillverkning, industri och jordbruk som huvudnäringar, har den nu blivit Sveriges sjunde största kommun med 158 000 invånare. I dag är vi huvudort i en region med avancerad tillverkning, servicenäringar, universitet och universitetssjukhus samt en mycket livlig detaljhandel.

Välkommen att upptäcka Örebros utbud av kultur, sport och natur. Exempel på detta är Svenska Kammarorkestern, ÖSK Fotboll, Hjalmars revy, konst på hög nivå, svampen, Wadköping, Conventum, Örebro Universitet, Konserthuset, Naturens hus, Svansjön Tysslingen, Gustavsvik och Karlslund.