Lediga butikslokaler i Örebro

Örebro har en levande stadskärna med ett unikt utbud av butiker, caféer, restauranger, hotell och kultur som tillsammans skapar en stad full av liv och upplevelser. Vi erbjuder ett stort utbud av butikslokaler i Örebro med en mångsidig variation.

HÄR FINNS VÅRA BUTIKSLOKALER I ÖREBRO

Behrn Fastigheter erbjuder butikslokaler i Örebros bästa A-lägen, på Drottninggatan och längst med gågatan Köpmangatan. Vi har även ett par butikslokaler på norrcity och på väster.

Lokalerna varierar storlek från 20 till 2 000 kvm och de flesta har riktigt bra skyltlägen med stora skyltfönster för bästa möjliga exponering.

Hittat en ledig butikslokal som du gillar?

Vet du vilken butikslokal som du vill ha, så gör du en intresseanmälan där du berättar lite kort om  vilken typ av verksamhet du söker butikslokal för. Vi kontaktar dig och så bokar vi in en visning av lokalen.

Vill du ha butikslokalen tar vi nästa steg och kommer överens om hyra, vad som ska ingå i avtalet, tillträdesdatum och vi presenterar ett avtalsförslag. När alla parter är nöjda och överens skickas skarpa avtal digitalt för signering med Bankid.

Butikslokaler i Örebro

Örebro har sedan 1800-talet varit en plats där viktiga och nya saker händer. Vår stad är centralt belägen i mellersta Sverige och har under de senaste 100 åren genomgått en stor transformation. Från att ha varit en småstad med handel, tillverkning, industri och jordbruk som huvudnäringar, har den nu blivit Sveriges sjunde största kommun med 158 000 invånare. I dag är vi huvudort i en region med avancerad tillverkning, servicenäringar, universitet och universitetssjukhus samt en mycket livlig detaljhandel.

Välkommen att upptäcka Örebros utbud av kultur, sport och natur. Exempel på detta är Svenska Kammarorkestern, ÖSK Fotboll, Hjalmars revy, konst på hög nivå, svampen, Wadköping, Conventum, Örebro Universitet, Konserthuset, Naturens hus, Svansjön Tysslingen, Gustavsvik och Karlslund.