Lediga lokaler just nu

Här hoppas vi att du kan hitta ditt företags framtida kontors- eller butikslokal och bli hyresgäst hos oss. Bland våra lokalhyresgäster finns både små och större butiker inklusive många från de stora kedjorna, restauranger, IT-företag, arbetsgivare- och arbetstagarorganisationer samt redovisningskonsulter och läkare. Givetvis förändrar vi våra lokaler genom hyresgästanpassningar när så önskas och krävs.

För mer information om kommersiella lokaler kontakta christian.behrn@behrn.se


Drottninggatan 28

Kontorslokal om 119 kvm med bästa läge mitt i centrala Örebro. Ledig för inflyttning omgående.

För mer information kontakta Christian Behrn, christian.behrn@behrn.se

 

Fastighet:» Drottninggatan 28
Yta:119 m2
Våning:1

Slottsgatan 10

Ledig kontorslokal om ca 300-630 kvm på plan 3.
Bra läge med goda kommunikationer och granne med Försäkringskassan, Skatteverket, Friskis & Svettis samt Öbos huvudkontor.
Här finns möjligheten att skapa en mycket trevlig och effektiv lokal. Vi anpassar lokalen efter era behov. Kyla och parkeringsmöjligheter finns.

Ledig för inflytt omgående.

För mer information kontakta Christian Behrn, christian.behrn@behrn.se

Yta:300--630 m2
Våning:3

Propellervägen 3

Vi har förvärvat fastigheten Signalen 7, det sk Arbeskohuset. I området ligger Gustavsvik, Atlas Copco och myOffice. Vi har för avsikt att renovera, modernisera och dra in fjärrkyla. Innan vi börjar vill vi veta hur ni vill ha det! Vi kan erbjuda 3 våningsplan á ca 350 kvadratmeter. Till sommaren blir ytterligare 2 plan lediga. Högst upp i fastigheten finns utrymmen med konferensrum m.m. Goda parkeringsmöjligheter.

Ni har alltså möjlighet att få en nyrustad, anpassad lokal. Möjligheterna är stora och vi är öppna för idéer. Vi kommer att påbörja uthyrningsprocessen så snart som möjligt för att kunna låta den nya hyresgästen vara en del av planeringen.

För mer information kontakta Christian Behrn, christian.behrn@behrn.se