Sogeti till Fabriksgatan

I kontorslokaler på Fabriksgatan 8 har vi haft det stora nöjet att tillsammans med Sogeti skapa en inspirerande och ändamålsenlig arbetsplats för deras anställda på kontoret i Örebro. De var tidigare hyresgäster hos oss på Rudbecksgatan, men blev för trångbodda och vi är så glada för att de valde att stanna kvar hos oss fast i större lokaler.

Sogeti är en del av den globala Capgemini-koncernen. Nationellt finns de i 21 städer med totalt 1 300 medarbetare. I Örebro arbetar ca 35 personer. Åsa Fallqvist, teamchef i Örebro, berättar om verksamheten: ”Vi skapar affärsvärde med IT och vi verkar inom systemtest, cloud och systemutveckling, AI, data och automation. Man kan säga att vi är en lokal partner med global skalbarhet, som hjälper organisationer att arbeta snabbare, bättre och smartare”

Vad var det som gjorde att ni föll för just den här lokalen?
Den trevliga lounge-ytan, där vi såg möjligheten att skapa ett gemensamt utrymme för såväl fikapauser som after work eller externa events. Sen blev vi också förälskade i Franz Jäger-dörren och bastun. Behrn har bemött oss från dag ett med en mycket hög servicenivå. Vi kände oss viktiga och prioriterade.

Var är er verksamheten om fem år, om ni får drömma?
– Samtidigt som vi verkligen trivs i vår nya lokal finns det en önskan om att den ska bli för liten, dvs. att vi har vuxit ur den. Drömmen är fler anställda och en ännu större lokal, gärna hos Behrn.

Vi är glada och stolta över att Sogeti åter igen valde oss som hyresvärd, och vi hoppas på många år av gott samarbete framöver.

Vill du också skapa din drömarbetsplats i Örebro? Vi har allt från kontorshotellsrum till verksamhetslokaler. Gemensamt för samtliga är centrala lägen i Örebro, personlig service och flexibla samarbeten – det gemensamma förtroendet är viktigt för oss. Kontakta Noomi för mer information.

Sogeti till Fabriksgatan
Sogeti till Fabriksgatan
Sogeti till Fabriksgatan
Sogeti till Fabriksgatan