Coworking Örebro

Genom att hyra en egen arbetsyta hos oss får ni tillgång till flera kvadratmeter gemensamma utrymmen, inklusive mötesrum, kök och andra faciliteter som är avgörande för er verksamhet. På Behrn erbjuder vi coworking på åtta olika adresser runt om i Örebro.

Översikt över alla våra coworkingplatser i Örebro

1. Coworking Kvarnen på Slottsgatan 8-10

2. Coworking Svalgången på Nygatan 20

3. Coworking Längan på Fabriksgatan 8

4. Coworking Prästgården på Nygatan 15

5. Coworking Näbben på Drottninggatan 40

6. Coworking Grand på Järntorgsgatan 8

7. Coworking Gnistan på Klostergatan 15

8. Coworking Bromsgården på Drottninggatan 15

Vad kan man hyra?

Coworking för små team (1-5 personer)

Med privata och låsbara coworkingrum, som enbart är tillgängliga för er dygnet runt, har ni möjlighet att skapa er egen arbetsmiljö som passar era behov perfekt. Ni kan förvänta er en arbetsyta på 3-5 kvadratmeter per arbetsplats, komplett med möbler och allt som behövs för en smidig start.

Bindningstiden är flexibel och kan vara så kort som en månad. Utöver era egna coworkingrum finns det mötesrum, samtalsrum och loungeytor som ni kan använda efter behov. Priserna inkluderar alla tjänster och bekvämligheter som krävs för en produktiv arbetsmiljö.

Kombinerade privata coworkingrum (5-15 personer)

För företag med lite större team finns möjligheten att kombinera flera privata coworkingrum till en större, sammanhängande yta. Ni kan förvänta er en arbetsyta på 3-5 kvadratmeter per arbetsplats med möjlighet att anpassa rummen efter era specifika behov. Om ni har många möten kan ni även välja att ha ett dedikerat mötesrum i era kontorsutrymmen.

Ni kan sitta tillsammans i ett sammanhängande utrymme samtidigt som ni arbetar i olika team. På marknadsplatsen föreslår vi automatiskt rum som ligger nära varandra när ni söker efter ett visst antal arbetsplatser.

Egen avdelning för större team (10 personer eller fler)

För företag som vill ha en större och skräddarsydd arbetsyta kan det vara passande att välja en egen avdelning. Ni kan anpassa den efter era specifika behov, med en separat entré, mötesrum och loungeytor som ni kan utforma precis som ni önskar.

Vad ingår i hyran?

En komplett arbetsplats

När ni hyr coworking ingår mycket mer än bara en arbetsyta. Ni får tillgång till en komplett arbetsplats där allt redan är på plats. Det finns kaffeautomater och andra nödvändiga utrustningar som hjälper er att arbeta effektivt. Dessutom är wifi-anslutningen redan aktiverad, så ni behöver inte tänka på tekniska detaljer.

Mötes- och konferensytor

Mötes- och konferensutrymmen är alltid tillgängliga på coworkingplatsen. Oavsett om ni behöver ett mindre konferensrum, ett mötesrum eller en större konferenslokal finns det alltid möjlighet att boka dem på platsen.

Full service

En annan fördel med att hyra coworking är att ni slipper hantera service och underhåll. Er hyresvärd tar hand om allt detta åt er. Det innebär att ni kan fokusera på er verksamhet utan att behöva tänka på administration och underhåll.

Hitta rätt Coworking i Örebro

Att finna den rätta coworkingplatsen kan vara en utmaning, och det finns flera faktorer att beakta för att hitta den optimala lösningen för din verksamhet. I denna guide kommer vi att utforska vad du bör ta hänsyn till och hur du går tillväga för att finna det perfekta kontoret.

Läge och tillgänglighet 

För att hitta den perfekta coworkingplatsen är det viktigt att börja med att välja rätt läge. Att välja en geografisk plats som passar alla medarbetare är självklart, och många föredrar närhet till stadens centrum och kollektivtrafik. Detta kan hjälpa till att undvika att hamna på avlägsna platser utanför staden eller i industriområden som kan kännas avskilda.

När du har hittat rätt läge bör du också säkerställa att coworkingplatsen har den nödvändiga tillgängligheten för att ta emot gäster. Detta kan inkludera parkeringsmöjligheter, närhet till kollektivtrafik eller andra bekvämligheter som är viktiga för dina kunder eller samarbetspartners. Genom att välja en coworkingplats med adekvat tillgänglighet kan du säkerställa en smidig och effektiv drift av ditt företag.

Hur mycket kan du påverka?

Även om många coworkingplatser ger möjlighet att påverka möblering och utformning av kontoret, är det viktigt att komma ihåg att dålig belysning inte går att dekorera bort. Det är också viktigt att vara medveten om att vissa leverantörer inte tillåter någon anpassning av utrymmet alls, och deras coworkingplatser har en standardiserad design som inte kan ändras. Om du väljer ett sådant alternativ bör du vara säker på att du trivs med möbler och designen som erbjuds.

Service och bekvämligheter 

Vid valet av kontor att hyra bör man beakta vilka bekvämligheter som ingår i hyran. Exempel på sådana bekvämligheter kan vara konferensrum, kök, kaffe och skyltmöjligheter. Det är också av betydelse att kontoret erbjuder en professionell städservice samt snabb internetuppkoppling.

Arbetsmiljö

Coworkingplatser erbjuder fördelar såsom en professionell arbetsmiljö och möjligheter till social interaktion, inklusive nätverkande. Många coworkingplatser anordnar även sociala evenemang för att främja samhörighet bland medlemmarna. Samtidigt finns det de som föredrar en coworkingplats utan nätverkandeinslag för att kunna ha en lugn och fokuserad arbetsmiljö. Det är viktigt att hitta en arbetsmiljö som motsvarar ens individuella krav och önskemål.

Avtal

Överväger ni att utvidga er verksamhet eller känner ni osäkerhet inför er framtida beläggning? I så fall kan det vara fördelaktigt att välja en coworkingplats som erbjuder kortare avtal jämfört med traditionella alternativ. Det kan vara värt att utforska möjligheterna att påverka avtalet genom att rådfråga coworkingföretaget eller en expert inom kontorslösningar.

Ett populärt alternativ efter pandemin är att hyra ett mindre kontorsutrymme än vad som krävs för antalet anställda och sedan komplettera med medlemskap för att ge alla tillgång till kontoret och dess bekvämligheter vid behov. Detta inkluderar ofta tillgång till lounge- och mötesrum.

Gå på visningar på många coworkingplatser 

Att besöka visningar på flera olika coworkingplatser kan ge dig en djupare insikt i vilka möjligheter som finns tillgängliga och vilka som bäst passar din verksamhet. På detta sätt blir det lättare för dig att jämföra och hitta den coworkingplats som bäst uppfyller dina behov och förväntningar.

När du går på visningar bör du vara uppmärksam på detaljer såsom ljusförhållanden, ljudnivå, ventilation och möjligheter till kontorsanpassning. Du kan även ta tillfället i akt att kommunicera med personalen på plats och ställa frågor om service, bekvämligheter och eventuella tillkommande kostnader.

Att besöka flera coworkingplatser ger dig också möjligheten att utforska olika områden och prisnivåer. Genom att ha flera alternativ att välja mellan kan du även förhandla och säkra det bästa möjliga avtalet.