Kontorshotellet Kvarnen blir hem för ledande aktör inom 3D-visualisering

Efter pandemin har många företag, inklusive 3D-visualiseringsföretaget Wec360° från Örebro, anpassat sig till den nya arbetsmiljön. Trots att de har vant sig vid att arbeta hemifrån och uppskattar flexibiliteten, berättar VD:n Mattias von Corswant att det också har funnits utmaningar.

Kontorshotellet Kvarnen blir hem för ledande aktör inom 3D-visualisering

Wec360° använder 3D-visualisering för att underlätta uthyrning och försäljning av bostäder och lokaler.

Efter pandemin arbetar dom hemifrån vissa dagar i veckan, vilket snabbt ledde till att deras nuvarande kontorslokal blev något överdimensionerad. Men att bara arbeta hemifrån har sina nackdelar, särskilt bristen på social interaktion.

Därför blev kontorshotell det självklara valet.

“Genom ett kontorshotell kan vi fortsätta att känna sammanhållning i företaget samtidigt som vi har tillgång till en större arbetsplats,” säger Mattias.

“Det är verkligen en fantastisk lösning för oss och något som vi inte hade kunnat åstadkomma på annat sätt.”

Wec360° valde noggrant ut sitt kontorshotell och deras val föll på Kvarnen, där läget blev avgörande.

“Vi vill att vårt företag ska vara en integrerad del av staden och ha enkel tillgång till restauranger och andra bekvämligheter,” förklarar Mattias.

Kontorshotellet Kvarnen blir hem för ledande aktör inom 3D-visualisering

En annan viktig faktor var att kontorshotellet var nyrenoverat.

“Vi har tittat runt en del och det är skillnad på standarden på olika platser. Det känns kul att flytta in i något helt nybyggt”, säger han.

“Det kommer bli kanon och vi tror att det kommer bli väldigt fint”

Wec360° är ett utmärkt exempel på ett företag som har anpassat sig till den nya arbetsvardagen på ett effektivt sätt. Genom att använda kontorshotell har de skapat en dynamisk arbetsmiljö som främjar samarbete och erfarenhetsutbyte samtidigt som de har behållit flexibiliteten att kunna anpassa sig till förändringar i verksamheten.