Uthyrningsteamet

Vi har förstärkt vårt uthyrningsteam och numera är det Hanna, Malin, Noomi och Clara som ser till att ni hittar rätt bostad eller lokal för er. Det här gänget har erfarenhet, engagemang och stor professionalitet.   

Malin Lövgren har jobbat hos oss i några år och är ankare i bostadsuthyrningen. Hon har många års erfarenhet av förvaltning, hyresrätt och brinner för att skapa trygga och trevliga bostäder.

Clara Bideby började hos oss i juni och är en supersäljare med kundfokus och service som paradgren. Hon jobbar främst med uthyrning av bostäder i nyproduktion och studentlägenheter. Vill du t ex hyra en lägenhet i Källeruds Park är det henne du kontaktar: clara.bideby@behrn.se

Noomi Bååth började i mars och är vår kommersiella uthyrare för kontor, butiker osv. Med en lång bakgrund av projektledning och lokalanpassningar ser hon till att rätt verksamhet hamnar i rätt lokal. Söker du en plats för ditt företag, tveka inte att kontakta noomi.baath@behrn.se, så har du kommit till helt rätt person.

Hanna är vårt allra nyaste tillskott och kommer arbeta administrativt med all typ av uthyrning. Hennes styrka är ordning och reda, effektivitet och kreativa lösningar. Är du t ex nyfiken på ett kontorshotellsrum, maila hanna.malmgren@behrn.se

Tillsammans har det här teamet bred kunskap, djup kompentens, hög servicenivå och en gemensam strävan att leverera rätt lokal eller lägenhet till rätt hyresgäst. Att hyra av oss är både tryggt och trevligt!

Uthyrningsteamet
Uthyrningsteamet