Sundhetsbolaget på Klostergatan

Nya hyresgäster har flyttat in på det nya kontorshotellet på Klostergatan. Snart är det fullt, endast 2 rum återstår, se mer här.

Sundhetsbolaget bedriver företagshälsovård och en privat läkarmottagning i Nora. Under 2020 har vi fått flera kunder i Örebro, och då vill vi naturligtvis finnas tillgängliga där. Från och med 1 februari finns vi i nya fina lokaler i centrala Örebro, på Klostergatan 15.

Vår företagshälsovård stöttar våra kundföretag i deras förebyggande och åtgärdande arbetsmiljöarbete. Det innebär att vi erbjuder våra kunder alla de tjänster som en företagshälsovård behöver tillhandahålla, allt från läkarbesök, provtagning och samtalsstöd till rehabilitering, ergonomi och organisationsutveckling.  

Vid vår privata läkarmottagning utför vi medicinska tjänster till privatpersoner. Vi erbjuder bl a besök hos läkare och sjuksköterska, vaccinationer, provtagning utfärdande av olika intyg med mera. Hos oss får du ett personligt och professionellt bemötande och ett omhändertagande av hög kvalitet” –
RosMarie Lundqvist, ägare och verksamhetsansvarig”

Sundhetsbolaget på Klostergatan