mStore till Drottninggatan

Under hösten står det nu klart att MacSupport tillsammans med Apple öppnar en ny mStore-butik på Drottninggatan i Örebro. mStore-kedjan har sedan tidigare 12 butiker från Luleå i norr till Malmö i söder. ”Det är oerhört roligt att nu kunna erbjuda våra produkter och tjänster till en helt ny marknad ”, säger MacSupports VD, Håkan Wallén.

I en tid av mörka rubriker för cityhandeln satsar mStore på expansion. I vintras slog man upp dörrarna till en Apple Premium Resellerbutik på Frölunda Torg utanför Göteborg och åtföljdes av expansionen med mStores andra butik i Stockholm City på Sveavägen förra året, och nu så satsar MacSupport på Örebro, som är en av landets största städer.

”Vi satsar på fysiska butiker.” säger mStores retailchef Jan Lindkvist, ”Vi är övertygade om att lokal närvaro tillsammans med hög service och bästa sortimentet är ett framgångskoncept. Vi vill träffa, och lära känna våra kunder. Det är så vi kan ge den bästa hjälpen, inte bara nu utan under många år framåt.” 

Butiken ingår i butikskonceptet APR, Apple Premium Reseller, vilket innebär att butiken är designad av Apples designteam i Kalifornien och att det ställs mycket höga krav på kompetens, service, servicenivå och produktsortiment.

”Det känns spännande med en ny stad och nya kunder . Vi välkomnar alla kunder som blev utan en lokal Apple-butik när tidigare ägaren Appricot Life kom på obestånd.” säger Håkan Wallen

Öppningen av butiken kommer ske under september/oktober.

mStore till Drottninggatan