Kvinnohuset Örebro öppnar kontor

Drottninggatan 28 har vi haft den stora glädjen att hyra ut kontor till Kvinnohuset i Örebro. Det är en ideell förening som verkar för kvinnors- och barns frigörelse från mäns våld mot kvinnor.

Josefine Dimberg Guldbrand är verksamhetschef och berättar att de sökte ett kontor med närhet till deras övriga verksamhet på Kyrkogatan, som var tillräckligt stort och med bra planlösning för deras föreningsverksamhet. På vår hemsida hittade hon det de sökte, kontoret på Drottninggatan 28. -“Vi valde Behrn för att ni är tillmötesgående och hittar möjligheter tillsammans med oss. Vi har haft svårt att hitta passande lokaler utifrån både verksamhet och att vi är en ideell förening, så vi är glada över er välkomnande inställning som gör att vi hittar lösningar tillsammans”

Var är er verksamheten om fem år, om ni får drömma?
-I första hand önskar vi att vår förening inte ska behöva finnas och att mäns våld mot kvinnor har upphört – men om det inte har hänt så drömmer vi om att vi får fortsätta att hjälpa och stötta kvinnor och barn att leva sina liv, fria från våld. Och att vi gör detta i samverkan med alla i samhället – myndigheter, organisationer, företag och privatpersoner.

Vi håller med Josefine och vill gärna bidra till hennes och Kvinnohusets arbete genom att stötta En annan mamma-kampanjen som har dragit igång. Gör det du med!

Lycka till med nya kontoret och varmt välkomna som hyresgäst hos Behrn Fastigheter!

Kvinnohuset Örebro öppnar kontor