Impulso – ett unikt koncept på Drottninggatan 28

Den 28/10 invigdes Impulso Concept Store. En inrednings- och presentbutik som bygger på en helt ny affärsmodell för att driva lönsam och hållbar cityhandel.

“Butiken på Drottninggatan blir vårt flaggskepp där vi vill visa andra kommuner, fastighetsägare och driftsaktörer hur vår affärsmodell fungerar och hur den kan hjälpa till att rädda cityhandeln både i Örebro och övriga landet” säger Viktoria Lindqvist.

“En av konceptets absoluta styrkor är att vi kan erbjuda örebroarna det absolut senaste inom inredning och design, anpassat för örebroarna. Det vi menar är att en vara som är en storsäljare i Stockholm kanske inte säljer i Örebro. Då har vi möjligheten att snabbt trimma sortimentet med nya varor helt utan ekonomisk risk” berättar Rosalie Pellerone.

I Impulso Concept store möts man av en bredd som är unik i Örebro. Här hittar man inredning från välkända designers som Åsa Ingrosso, Christoffer Skjøtt och Paul Flowers, men också från lokala kreatörer som konstnären Tomas Vagner, fotografen Kristina Aczél Nebron, designern Johan Bollman och kvalitétskaffe från Örebrorostaren Oskar på Cozo Coffee.

“Butiken kommer även bli en levande mötesplats där vi arrangera event för både privata sällskap och allmänheten. Nu under pandemin erbjuder vi exklusivt tillträde till butiken för mindre sällskap som vill minimera smittrisken. Förutom butiken på Drottninggatan finns vi med ett ännu bredare sortiment och hemleveranser på impulso.se.”

Impulso - ett unikt koncept på Drottninggatan 28
Impulso - ett unikt koncept på Drottninggatan 28