Fri entré för ungdomar på Behrn Arena

Vi har sedan länge ett nära samarbete med ÖSK Fotboll och nu tar vi nästa steg för örebroarnas bästa! ÖSK Fotboll och Behrn Fastigheter har därför inför säsongen 2024 ingått ett avtal som innebär att alla ungdomar t o m 15 år har fri entré (inkl sittplats) på ÖSK:s hemmamatcher, både på damlagets och herrlagets matcher!

“Det känns väldigt kul att vi genom samarbetet med ÖSK fotboll kan erbjuda fotboll på elitnivå för alla ungdomar i Örebro. Genom att vi på Behrn Fastigheter är en lokal aktör som värnar om stadens bästa ser vi detta som ett sätta att bidra till ett mer hållbart Örebro” säger Per Johan Behrn, VD

“Vi är glada och stolta att vi tillsammans med Behrn Fastigheter kunna erbjuda alla yngre örebroare möjligheten att se elitfotboll live. Genom samarbetet stärker vi återväxten av publik på Behrn Arenas läktare. Detta är ett viktigt steg i vår strävan efter att det ska vara naturligt att ÖSK är favoritlaget på elitnivå för alla som växer upp i Örebro” säger ÖSK fotbolls VD Jonas Lindegren.

Vår förhoppnings är att detta ska leda till att fler ungdomar ska hitta till Behrn Arenas läktare under 2024. Vi älskar svartvitt!

Hämta gratis biljetter för barn och ungdomar på oskfotbolll.ebiljett.nu

Fri entré för ungdomar på Behrn Arena