Blackstone öppnar på Storgatan 3

Imorgon, torsdag 28 april, tänds en ny stjärna på Örebros restauranghimmel när Blackstone Steakhouse öppnar i våra lokaler på Storgatan 3.

Blackstone Steakhouse är en kedja med ett drygt tiotal restauranger som idag finns etablerad på orter över stora delar av landet. Grundaren av kedjan, Andreas Zetterdahl fick idén att involvera gästerna i matlagningen för snart 7 år sedan. 2015 startades den första restaurangen i Falun och sedan dess har ytterligare 11 restauranger öppnats.

Mattias Sjöö, Stefan Persson och Carl-Magnus Martinsson heter de franchisetagare som kommer att starta den nya restaurangen i Örebro. Trion driver redan Blackstone Steakhouse i Gävle tillsammans. Den nya restaurangen i Örebro kommer att sysselsätta 20-25 personer.

– Det känns jättekul att äntligen få öppna, berättar Mattias Sjöö. De som äter på våra restauranger får inte bara en god middag, det är en helhetsupplevelse. De ganska stora lokalerna på Storgatan 3 är inredda i samma speciella stil som övriga Blackstonerestauranger.

Rätterna serveras på en lavasten upphettad till cirka fyrahundra grader. Gästen steker själv sitt kött, sin fisk eller något vegetariskt vid bordet och medverkar på det sättet i färdigställandet av sin mat.

– Hela måltiden blir väldigt speciell, fortsätter Mattias Sjöö. Det fräser och sprakar vid bordet och gästerna har roligt medan de äter. Det här sättet att laga och äta sin middag passar väldigt bra för den som även vill umgås kring bordet.

Vi är glada att kunna väcka liv i lokalerna runt Teaterplan, vi ser fram emot samarbetet med Blackstone framöver och önskar dem glödhett varmt välkomna som hyresgäster!

Blackstone öppnar på Storgatan 3
Blackstone öppnar på Storgatan 3
Blackstone öppnar på Storgatan 3
Mattias Sjöö (tv) som öppnar restaurangen i Örebro tillsammans med grundaren av
restaurangkedjan Blackstone Steakhouse Andreas Zetterdahl (th) i den nya lokalen på
Storgatan 3 i Örebro. Lokalen är nu ombyggd och har fått ny inredning.