Nyheter

Porten på Engelbrektsgatan 34

På grund av en oplanerad incident har vi varit tvungna att byta lås i porten på Engelbrektsgatan 34. Information har skickats ut via telefon, sms och mail till berörda hyresgäster. Har du ändå inte nåtts av denna ombeds du maila diana.emerentz@behrn.se snarast, alternativt ringa Securitas 019-32 43 25.

Sommaröppet

Under sommaren har vi öppet som vanligt, dvs telefon- och besökstid mellan 08:00-12:00. Vid akuta serviceärenden under övrig tid, ring Securitas fastighetsjour på tel: 019 – 32 43 25.

Använd gärna vår serviceanmälan här på hemsidan.

Vi önskar alla våra hyresgäster en lång och härlig sommar!

 

 

Uppdaterad integritetspolicy

En bostad är något väldigt personligt och därför behöver vi som hyresvärd behandla dina personuppgifter för att kunna erbjuda dig bästa möjliga boende och service.

Vi har alltid behandlat våra hyresgästers personuppgifter med respekt för individens integritet och i enlighet med rådande lagstiftning. Nu har vi med anledning av att den nya dataskyddsförordningen, GDPR, träder i kraft 25 maj 2018 uppdaterat vår integritetspolicy samt sett över en rad rutiner för hur vi på säkrast möjliga sätt behandlar våra hyresgästers personuppgifter.

Med GDPR stärks rättigheterna för den enskilde individens personliga integritet. Det tycker vi är bra och vår absoluta målsättning är att fortsätta erbjuda en trygg boendemiljö, i alla avseenden.

Läs vår integritetspolicy här

Toppenläge för affärslokal

Nu finns möjlighet att hyra butikslokal i hörnet Drottninggatan-Nygatan, dvs med bästa läget i stan. Det är Nordea som flyttar ur sin banklokal på bottenvåningen och ytan är ledig från 1/7. Lokalen är 600 m², men kan delas till 2 eller 3.

För mer info, kontakta christian.behrn@behrn.se

 

 

 

Behrn förvärvar fastighet på Järnvägsgatan

Per Johan Behrn har idag förvärvat Järnvägsgatan 9, Järnvägsgatan 11 A-B samt Järnvägsgatan 13 A-B i Örebro.

Byggnaderna är uppförda mellan 1962-1964 och ritade av arkitekt E Bergenudd i 1960-talsmodernism. Fastigheten har 5 våningsplan – gatuplan med lokaler och 4 plan med lägenheter samt vind och källare. Det finns sammanlagt 5 trappuppgångar, samtliga med hiss från källaren till alla plan. Källarplanet inrymmer bla ett stort garage med ca 60 bilplatser. Total area ca 6 315 kvm varav 66 lägenheter om 4 683 kvm samt 14 st butikslokaler och kontor om 1 632 kvm.

Vi önskar alla boende och lokalinnehavare varmt välkomna som hyresgäster hos oss!

 

Lediga lokaler

Just nu har vi några lediga lokaler. Kolla här mer för info!

Angående lägenhetsbrand på Kristinagatan

Ikväll utbröt en brand i en av våra lägenheter på Kristinagatan. Per Johan Behrn och förvaltare Michael Gustavsson är på plats och läget är under kontroll. Samtliga boende i fastigheten har evakuerats.

Tänk på att aldrig lämna levande ljus obevakade, stänga av spisen ordentligt samt kontrollera batterierna i brandvarnaren. Det är alltid viktigt, men under julhelgen är risken för olyckor extra stor. Var uppmärksam och ta hand om varandra!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Vi älskar rabatter på nyproducerade lägenheter och det gör våra hyresgäster också! T ex i våra nybyggda hus på södra Ladugårdsängen kostar två rum och kök 6 500:-/månad. Det innebär en rabatt på 15%, som vi kommer att ge i 15 år framåt.

Från oss alla, till er alla – en riktigt God Jul!