Nyheter

Serviceanmälan fungerar åter!

Tidigare meddelade vi att vi hade problem med att ta emot serviceanmälningar via vår hemsida. Nu är problemet löst och det går bra att göra serviceanmälningar via formuläret här på hemsidan igen!

services.jpg

Angående serviceanmälan

Vi har upptäckt att serviceanmälan från vår hemsida inte verkar fungera som det ska. Skicka helst ditt ärende med mail till info@behrn.se tillsvidare, så är vi säkra på att det kommer fram ordentligt. Har du gjort en anmälan via formuläret de senaste dagarna och inte fått någon respons, ber vi dig återkomma igen. Vi beklagar felet och arbetar på att lösa problemet så snart som möjligt!

Studentlägenheter

Just nu är trycket på studentlägenheter högt i Örebro. Alla våra är redan uthyrda men snart kan vi erbjuda 208 stycken sprillans nya lägenheter i anslutning till Campus. Det är två byggnationer som pågår och de första inflyttningarna beräknas kunna ske i början av 2018. Under hösten kommer vi att börja ta in intresseanmälningar, håll utkik här på hemsidan!

 

 

Öppet som vanligt i sommar!

I sommar har vi telefontid som vanligt, dvs 08.00-12.00. Kontoret är öppet, med lunchstängt 12.00-13.00. Vill du besöka oss efter kl 13.00 under v 29-30 så gör du bäst i att ringa före och boka en tid, då vi har lite lägre bemanning än vanligt under dessa veckor. Vi önskar alla våra hyresgäster en riktigt skön sommar!

GLAD MIDSOMMAR

Imorgon, 23 juni midsommarafton, har kontoret stängt. I händelse av något akut, ring Securitas Fastighetsjour 019-32 43 25. Vi önskar alla hyresgäster en skön midsommarhelg!

Angående garagebranden på Vasatorget

I natt utbröt en brand i garaget på Västra Bangatan 11. Inga människor har kommit till skada. Klockan 13:00 idag fick vi tillträde till garaget och avspärrningarna kommer att hävas ca 15:30, enligt de uppgifter som vi har. Skadorna är omfattande och garaget kommer behövas saneras. Vi håller i nuläget på att kontakta ägarna till de bilar som finns kvar i garaget. Observera att inga bilar bör startas, utan ska bärgas ut. Cyklar m.m. som förvaras i garaget behöver flyttas så snart det är möjligt, eventuella skador anmäls till hemförsäkringen. Hur länge saneringen kommer att pågå vet vi inte i nuläget, utan ber att få återkomma med mer information när vi vet.

 

Kvarteret Piloten är fullt uthyrt

Nu är samtliga 105 st lägenheter i kvarteret Piloten uthyrda. Vi är glada över att intresset har varit stort och önskar alla våra nya hyresgäster välkomna!

Inflyttningarna i kvarteret Piloten fortsätter!

Den 1 juni är det dags för etapp 2. Maxi ICA Stormarknad Universitetet bjuder alla nyinflyttade på en orkidée i kruka, 2 flyttpizzor samt en värdecheck i deras butik! Ett fåtal lägenheter finns kvar till etapp 3 med inflyttning 1 juli.

Behrn Fastigheter ABs foto.

GRATTIS till dig som flyttar in i kvarteret Piloten!

Vi har sökt och fått beviljat statligt stöd för att kunna ge våra hyresgäster, som flyttar in i en nyproducerad lägenhet, rabatt på hyran!

I kvarteret Piloten, som exempel, får en hyresgäst som hyr en lägenhet på 1 rum och kök på 36 kvm 1 232 kr/månad i rabatt. På 2 rum och kök om 54 kvm är rabatten 1 320 kr/månad och på 3 rum och kök, 64 kvm, blir rabatten 1 678 kr/månad. Det innebär ca 20% i rabatt på grundhyran i hela 15 år!

Min utfästelse gäller i 15 år, det är långsiktigt och det garanterar jag och Behrn Fastigheter AB. Behrn har i år verkat i 110 år i Örebro.

Med vänlig hälsning 
Per Johan Behrn

OBS! Rabatten gäller samtliga kontrakt i kvarteret Piloten, dvs även för dig som redan skrivit på.

GLAD PÅSK!

På långfredag samt annandag påsk har vi stängt. Vi hänvisar till Securitas fastighetsjour för akuta ärenden, 019-32 43 25. Vi önskar alla våra hyresgäster en riktigt glad påsk!