Nyheter

Toppenläge för affärslokal

Nu finns möjlighet att hyra butikslokal i hörnet Drottninggatan-Nygatan, dvs med bästa läget i stan. Det är Nordea som flyttar ur sin banklokal på bottenvåningen och ytan är ledig från 1/7. Lokalen är 600 m², men kan delas till 2 eller 3.

För mer info, kontakta christian.behrn@behrn.se

 

 

 

Behrn förvärvar fastighet på Järnvägsgatan

Per Johan Behrn har idag förvärvat Järnvägsgatan 9, Järnvägsgatan 11 A-B samt Järnvägsgatan 13 A-B i Örebro.

Byggnaderna är uppförda mellan 1962-1964 och ritade av arkitekt E Bergenudd i 1960-talsmodernism. Fastigheten har 5 våningsplan – gatuplan med lokaler och 4 plan med lägenheter samt vind och källare. Det finns sammanlagt 5 trappuppgångar, samtliga med hiss från källaren till alla plan. Källarplanet inrymmer bla ett stort garage med ca 60 bilplatser. Total area ca 6 315 kvm varav 66 lägenheter om 4 683 kvm samt 14 st butikslokaler och kontor om 1 632 kvm.

Vi önskar alla boende och lokalinnehavare varmt välkomna som hyresgäster hos oss!

 

Lediga lokaler

Just nu har vi några lediga lokaler. Kolla här mer för info!

Angående lägenhetsbrand på Kristinagatan

Ikväll utbröt en brand i en av våra lägenheter på Kristinagatan. Per Johan Behrn och förvaltare Michael Gustavsson är på plats och läget är under kontroll. Samtliga boende i fastigheten har evakuerats.

Tänk på att aldrig lämna levande ljus obevakade, stänga av spisen ordentligt samt kontrollera batterierna i brandvarnaren. Det är alltid viktigt, men under julhelgen är risken för olyckor extra stor. Var uppmärksam och ta hand om varandra!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Vi älskar rabatter på nyproducerade lägenheter och det gör våra hyresgäster också! T ex i våra nybyggda hus på södra Ladugårdsängen kostar två rum och kök 6 500:-/månad. Det innebär en rabatt på 15%, som vi kommer att ge i 15 år framåt.

Från oss alla, till er alla – en riktigt God Jul!

 

Lediga lokaler

Vi har förvärvat fastigheten Signalen 7, det sk Arbeskohuset. I området ligger Gustavsvik, Atlas Copco och myOffice. Vi har för avsikt att renovera, modernisera och dra in fjärrkyla. Innan vi börjar vill vi veta hur ni vill ha det! Vi kan erbjuda 3 våningsplan á ca 350 kvadratmeter. Till sommaren blir ytterligare 2 plan lediga. Högst upp i fastigheten finns utrymmen med konferensrum m.m. Goda parkeringsmöjligheter.

Ni har alltså möjlighet att få en nyrustad, anpassad lokal. Möjligheterna är stora och vi är öppna för idéer. Vi kommer att påbörja uthyrningsprocessen så snart som möjligt för att kunna låta den nya hyresgästen vara en del av planeringen.

Kontakta Christian Behrn för mer info christian.behrn@behrn.se

 

Ledig lokal vid Universitetet

Vägg i vägg med Handelshögskolan färdigställer vi just nu studentlägenheter. Till bottenvåningen söker vi hyresgäster för kommersiellt syfte. Det rör som två stycken lokaler á ca 100 kvm och de kan tas i anspråk redan i början av 2018. Är du intresserad eller vill veta mer, hör av dig! info@behrn.se eller 019-14 11 55

Mogatan 20-22

1 december förvärvade vi den här vackra fastigheten, Mogatan 20-22. Vi önskar alla boende varmt välkomna som hyresgäster hos Behrn Fastigheter!

Vi söker kundservicemedarbetare

Vi växer så det knakar och söker nu efter ytterligare en person till kontoret. Huvudsakliga arbetsuppgifter blir att sköta all inkommande kommunikation, per telefon och e-post. Ta emot felanmälningar, svara på frågor samt lösa små och stora problem. Du kommer även att bli en resurs i vår reception och vara ett av företagets ansikten utåt.

Vi ser att du är en duktig kommunikatör, både muntligt och skriftligt. Datavana och en hög servicenivå är ett krav. Du kommer ha mycket kontakt med människor, både hyresgäster och vår personal, så social kompetens och en problemlösande inställning värderar vi högt.

Tjänstens omfattning är i utgångsläget heltid, måndag-fredag under kontorstid. Deltid går att lösa, men måndag-fredag är grundläggande. Avtalsenlig lön, kollektivavtalad pension och ett gäng trevliga arbetskamrater erbjuds.

Skicka frågor eller din ansökan till diana.emerentz@behrn.se senast 30/11.

 

Är du vår nya servicetekniker?

Vi växer och nu behöver vi ytterligare en fastighetstekniker till vårt team! Du kommer att jobba med fastighetsskötsel, löpande underhåll och åtgärder av felanmälningar i våra fastigheter runt om i Örebro. Du behöver vara en problemlösare, kunna jobba självständigt och vara social, då du ofta kommer att vara i kontakt med våra hyresgäster.

Arbetet utgår från Behrn Center, där även huvudkontoret finns. Arbetstiderna är 07.00-16.00. Lön, pension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, körkort ett krav.

Ansökan eller frågor skickas till info@behrn.se senast 29/11.